Esign
Esign

Esign

Technisch sterke en stijlvolle websites, webshops, webapplicaties, online marketing en marktplaatsen, op maat van jouw verhaal. Kortom, jouw nieuwe digitale vrienden.

Onze digitale experten en straffe developers vertalen jouw verhaal naar de juiste online toepassing. Of het nu gaat om performante websites, resultaatgerichte webshops, technische webapplicaties of een ijzersterke online marketing, we combineren een solide structuur altijd met stijlvol design.

www.esign.eu
iuser
iuser

iuser

Jochen heeft, na meer dan 10 jaar ervaring als HR legal consulent (arbeids- en socialezekeringsrecht) bij onder meer KMPG, in augustus 2020 iuser opgericht.

Naast hoogstaand advies, hanteert iuser vooral een pragmatische en hands-on aanpak waarbij het advies in daden worden omgezet met concrete resultaten tot gevolg.

Met iuser heb je een partner in huis die out of the box durft en kan meedenken en de brug maakt naar finance, strategie en processen. Zin om te weten wat Jochen en iuser voor jou kunnen betekenen?

www.iuser.be
Hukaroi
Hukaroi

Hukaroi

We optimaliseren het rendement op menselijk kapitaal

Hukaroi is een start-up die bedrijven helpt om op de meest optimale manier in hun mensen te investeren en hun middelen te richten op wat daadwerkelijk een return on investment oplevert, maar evengoed de tijd die zelfstandigen investeren in hun zaak optimaal te laten renderen door hun netto-inkomen te optimaliseren, op korte en op lange termijn, geheel volgens hun voorkeuren.

www.hukaroi.com
Bothive
Bothive

Bothive

Co-founders Brecht en Thuur hebben elkaar op de schoolbanken leren kennen en waren reeds toen aan het ondernemen!

Met Bothive creëerden ze hét communicatieplatform voor accountants waarbij een gedeelde team-inbox ondersteuning krijgt van Sophia, een slimme virtuele assistent. Op deze manier worden communicatieflows geautomatiseerd en maak je meer tijd vrij voor je klanten.

www.bothive.be