Members

Benieuwd wie reeds bij Kohezie aan de slag is
en welk kantoor het jouwe zou kunnen worden?

Logo Cubewise
Team Cubewise

www.cubewise.com

Heb je nog nooit gehoord van TM1, maar heb je het gevoel dat je Excel ontgroeid bent?

Cubewise begrijpt je volledig! Spreadsheets zijn handig, maar “Excel Hell” bestaat wel degelijk.

Cubewise kan helpen om samen met jou te ontdekken of je klaar bent om dieper te gaan in de flexibiliteit van Excel en tegelijkertijd haar beperkingen te elimineren zonder al het goede ervan te verliezen.

Contacteer Cubewise vandaag nog en neem voorgoed afscheid van "Excel Hell"
Oquila ontbijt

www.oquila.be

Oquila houdt zich bezig met internet of things & advanced analytics voor de industrie. Rebekka en haar sterke en hechte team onderzoeken hoe u u de verwachtingen van klanten kan overtreffen, de kosten kan drukken én uw supply chain optimaliseert. Door slim om te gaan met data kunnen ze voor haast elke uitdaging een oplossing bieden. OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT), Data Analytics en Data Warehousing oplossingen.

Contacteer Oquila vandaag nog en ontdek wat IoT en Data Analytics voor jouw bedrijf kan betekenen
Small office 1

Kantoor 3 is nog vrij!

Kantoor 3 is ons kleinste kantoor en is uitgerust voor 1 persoon. Dit kantoor grens aan de centrale middengang. Veel lichtinval, uitgerust met een elektrisch hoogte verstelbaar bureau, ergonomische bureaustoel en een roldeurkast.
Dit kantoor is 24/7 toegankelijk.

Vraag hier je bezoek aan!
Matthias Moens

ipadleren.be

Matthias is een freelance filmmaker. Omdat hij veel reisde omwille van mijn werk besloot hij op een dag voor zijn vader een iPad te kopen om regelmatig contact te houden. Voice-notes, foto's, video's sturen maar vooral veel Facetimen.
Omdat zijn vader toch met veel vragen zat over het gebruik van de iPad besloot hij op een dag zijn camera te nemen, de iPad op tafel te leggen en zijn vragen te beantwoorden. Dit was zo'n groot succes dat hij besloot om een volledige cursus aan de hand van video te maken.
Zo is zijn missie ontstaan om gemotiveerde senioren te helpen om het maximale te halen uit hun iPad.

Neem contact op met Matthias
Logo iuser
Jochen

www.iuser.be

Jochen heeft, na meer dan 10 jaar ervaring als HR legal consulent (arbeids- en socialezekeringsrecht) bij onder meer KMPG, in augustus 2020 iuser opgericht.

Naast hoogstaand advies, hanteert iuser vooral een pragmatische en hands-on aanpak waarbij het advies in daden worden omgezet met concrete resultaten tot gevolg.

Met iuser heb je een partner in huis die out of the box durft en kan meedenken en de brug maakt naar finance, strategie en processen. Zin om te weten wat Jochen en iuser voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Jochen
Logo Quivy
Team Quivvy

www.quivvy.com

Quivvy helpt bedrijven om efficiënter te werken. Dat doen ze door de volledige workflow te centraliseren naar één platform op maat van de bedrijfsvoering. Automatiseringen & geavanceerde integraties (bv. met boekhoudpakketten) zorgen verder voor een optimaal digitaal ecosysteem in functie van bedrijven & hun manier van werken.

Neem contact op met Quivvy
Charlotte foto en logo in 1

www.studiosjalot.com

Charlotte van Studio Sjalot is al meer dan 12 jaar een gespecialiseerd, gepassioneerd en 'award-winning' logo designer. Ontwerpen doet ze op het gevoel, in functie van de sector, de waarden en stijl van het bedrijf. Charlotte laat ook kleurenpsychologie aan bod komen in het designproces.

Een consistente uitrol naar andere branding elementen zijn een logisch gevolg om zo met een krachtig concept naar buiten te komen.

Gezien personal branding en visuele identiteit hand in hand gaan geeft Charlotte ook live LinkedIn 1-op-1 training. Op 3u tijd krijgt zowel je privé als professionele LinkedIn pagina een 3-sterrenstatus qua beeld, tekst en inhoud.

Charlotte wissels graag samen businessenergie uit!

Contacteer haar hier
Logo Bothive
Bothive Team

www.bothive.be

Co-founders Brecht en Thuur hebben elkaar op de schoolbanken leren kennen en waren reeds toen aan het ondernemen!

Met Bothive creëerden ze hét communicatieplatform voor accountants waarbij een gedeelde team-inbox ondersteuning krijgt van Sophia, een slimme virtuele assistent. Op deze manier worden communicatieflows geautomatiseerd en maak je meer tijd vrij voor je klanten.

Vraag hier jouw demo aan en ontdek wat Bothive voor jou kan betekenen
Logo Cashplannr
Cashplannr - Thomas

www.cashplannr.com

Thomas is zaakvoerder van Cashplannr. Zijn credo luidt: 'Healthy cash flow, happy entrepreneur'. Het doel is niet pas op het einde van het kwartaal - bij de trimestriële afspraak met de accountant - te weten hoe je onderneming ervoor staat, maar dit elke dag te kunnen. Heb je ook graag een duidelijk en dagelijks zicht op je cash flow? Probeer dan zeker Cashplannr uit via onderstaande link. De eerste 2 maanden kan je trouwens gratis gebruik maken van de tool. No brainer dus.

Neem contact op met Thomas
Logo CowCoach

cowcoach.be

Kristine van Cow Coach adviseert melkveehouders over sensoren en melkrobots, met het oog op een betere diergezondheid, dierenwelzijn en een hoger rendement. Gezonde koeien vormen immers de basis van elk vooruitstrevend melkveebedrijf.

Neem contact op met CowCoach
Proswimlab new logo
Prosportslab Team

www.proswimlab.com
prosportslab.be

Simon, Maarten en Stijn zijn samen met hun team van topzwemmbers - letterlijk en figuurlijk - de drijvende krachten achter Proswimlab. Ze helpen jouw ambities in het zwemmen waarmaken en dit als zwemschool, in het G-zwemmen en voor het triatlon.

Simon en Chato willen met Prosportslab technologie in de topsport democratiseren. Dit is het toegankelijk maken van dure topsporttechnologie voor de gewone sporter zodat ook zij kunnen groeien in de sport. De eerste stap is golf. De manier waarop ze dit doen is door de hele markt door elkaar te schudden: in plaats van toestellen te verkopen, zullen ze deze verdiensten aan een toegankelijke prijs, zodat iedereen ervan kan genieten.

Neem contact op met Proswimlab
Logo Kenze

www.kenze..be

Kenze is een jong en onafhankelijk softwarebedrijf dat ideeën co-creeërt tot relevante software-projecten.
Kenze werd opgericht door drie technische mensen die voortbouwen op hun jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatoplossingen op basis van Microsoft technologie.
Op enkele jaren tijd groeide Kenze uit tot een Microsoft Gold Partner for Application Development en Xamarin Consulting Partner.
Kenze bezit een unieke bedrijfscultuur en bestaat uit een team van een 30-tal medewerkers die elk hun passie en kennis voor Microsoft .NET technologie delen.

Neem contact op met Kenze
Logo Vanoverbeke
Vanoverbeke Teamfoto

www.vanoverbeke.be

Mark van Verzekeringen Vanoverbeke - een verzekeringskantoor met meer dan 100 jaar ervaring in de verzekeringssector - heeft een plaats in onze Flexzone.

In 1922 richtte Robert Vanoverbeke het kantoor Vanoverbeke op. Honderd jaar later werd het roer overgenomen door de vierde generatie.

Verzekeringen Vanoverbeke staat voor een persoonlijke aanpak, een proactief klantencontact en oplossingen op maat, die gericht is aan zowel ondernemingen, zelfstandigen als gezinnen.

Neem contact op met Mark
Logo Douano
Devid & Laurens

www.douano.com

Devid en Laurens van Douano vereenvoudigen de administratie van brouwerijen en distilleerderijen met gebruiksvriendelijke en sectorspecifieke software.

Douano biedt alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf in de drankensector te helpen groeien dankzij het intuïtieve beheer van voorraad, accijnzen, relaties, kosten, productie, logistiek en facturatie.

Wil je Douano koppelen met een webshop of een boekhoudpakket? Ook dat kan!

Benieuwd hoe Douano jouw bedrijf kan helpen? Vraag dan hier een vrijblijvende demo aan

Kantoor 11 is nog vrij!

Kantoor 11 is een kantoor van 18m², uitgerust voor 4 personen met voor elke werknemer een elektrisch hoogte verstelbaar bureau en ergonomische bureaustoel. In het bureau bevind zich ook nog een roldeurkast en een eigen airco-installatie.
Dit kantoor is 24/7 toegankelijk.

Vraag hier je bezoek aan!
Logo Pharmagest
Pharmagest

www.pharmagest.be

Pharmagest ontwikkelt unieke informatica-oplossingen die anticiperen op de evoluties van de gezondheidsmarkt.
Software die zowel de patiëntenbegeleiding als het officinabeheer ten goede komt. Pharmagest luistert naar de apothekers en andere actoren van de sector en komt vervolgens met innovatieve voorstellen op de proppen om u te begeleiden bij het beheer van uw officina, U te ondersteunen in uw adviesopdracht naar uw patiënten en u te helpen in uw rol als zorgcoördinator.

Neem contact op met Pharmagest

Kantoor 13 is nog vrij!

Kantoor 13 is een kantoor van 25m², uitgerust voor 6 personen met voor elke werknemer een elektrisch hoogte verstelbaar bureau en ergonomische bureaustoel. In het bureau bevind zich ook nog een roldeurkast en een eigen airco-installatie.
Dit kantoor is 24/7 toegankelijk.

Vraag hier je bezoek aan!
Team Quest Studio

www.queststudio.be

Quest Studio is een internationale Impact Design Studio die door middel van strategisch advies en design van de wereld een betere plek wil maken.

Zij focussen daarom uitsluitend op projecten met een positieve impact en werden door hun inspanningen inmiddels erkend als B Corp.

Michael, Janao, Kristien, Helena en Diana helpen je graag om je website, logo, business model, klantenbeleving en groei-/impactstrategie naar een hoger niveau te tillen. Wil je graag net als hen B Corp. worden? Ook daar kunnen ze jou in helpen.

Plan hier je meeting in met Quest