Cookies

Introductie

Kohezie B.V. maakt gebruik van eigen cookies die wij in eigen naam beheren (eigenpartijcookies) alsook cookies die door derden worden beheerd of geplaatst (derdepartijcookies). Kohezie B.V. informeert u in dit cookiebeleid over het gebruik en het doel van deze cookies.

Wat zijn cookies?

Kohezie B.V. maakt als beheerder van deze website gebruik van zogenaamde ‘cookies’. Cookies zijn kleine data- of tekstbestanden die op de computer of mobiel apparaat worden geïnstalleerd wanneer u een website bezoekt of een (mobiele) applicatie gebruikt waardoor bepaalde gebruikersinformatie wordt opgeslagen. Cookiebestanden bevatten unieke codes die bijvoorbeeld toelaten dat uw browser u herkent tijdens uw bezoek aan onze website en op die manier uw gebruikservaring wordt verbeterd.
Cookies hebben een vervaltermijn naargelang het sessie cookies of permanente cookies betreft. Sessie cookies bevatten informatie die wordt gebruikt binnen uw huidige browser-sessie. Deze cookies worden automatisch verwijderd wanneer u uw browser afsluit. Permanente cookies worden gebruikt om informatie te bewaren tussen verschillende bezoeken aan de website. Deze data stelt de website in staat u te herkennen als terugkerende bezoeker en daardoor dienovereenkomstig te reageren, bijvoorbeeld door uw taalvoorkeuren op te slaan. De permanente cookies hebben een langere levensduur die wordt bepaald door de website.
Aangezien cookies tevens persoonsgegevens zijn, dient dit cookiebeleid in samenhang te worden gelezen met onze privacy policy die u kan raadplegen op onze website www.kohezie.be. De verwerking van persoonsgegevens is onderworpen aan de Europese verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 beftreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrij verkeer van die gegevens, alsook aan de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

Waarom maakt deze website gebruik van cookies?

Er bestaan verschillende soorten cookies, onderscheiden naargelang de functionaliteit, herkomst, en/of de bewaartermijn.
Kohezie B.V. maakt hoofdzakelijk gebruik van functionele (noodzakelijke) cookies om de website optimaal te laten functioneren en zijn technisch noodzakelijk voor de goede werking en de beveiliging van de website. Hierdoor wordt de gebruikerservaring van de bezoekers verbeterd. Deze cookies worden zonder toestemming geplaatst aangezien ze kaderen in het gerechtvaardigd belang van Kohezie B.V.
Bovendien maakt Kohezie B.V. gebruik van niet-functionele cookies die worden geplaatst voor statistische of commerciële doeleinden. Kohezie B.V. gebruikt cookies voor analytische doeleinden waardoor het bezoek aan de website kan worden gemeten. Deze cookies geven weer hoe de website wordt gebruikt. Zo weten we onder meer hoeveel keer een bepaalde pagina wordt gelezen, hoeveel tijd iemand doorbrengt op onze website, enz. Er worden statistische analyses gemaakt van de informatie die we op deze manier ontvangen. Dankzij deze statistische resultaten kunnen we de structuur, navigatie en de inhoud van onze website en bijhorende diensten verbeteren. We gebruiken deze data eveneens om op algemene wijze te rapporteren over onze diensten of in het kader van onderzoeken waaraan we deelnemen. Er worden hierbij geen persoonsgegevens doorgegeven. De toestemming van elke bezoeker is vereist voor de plaatsing van deze cookies.
Door het uitschakelen van cookies kunnen bepaalde onderdelen van de website niet optimaal werken en kan er van bepaalde functionaliteiten en diensten geen gebruik worden gemaakt.
Hieronder vindt u een lijst terug van alle cookies die op deze website worden gebruikt.

Welke cookies gebruikt deze website?

Functionele cookies:
cookie cookielawinfo-checkbox-necessary / cookielawinfo-checkbox-non-necessary

  • Type: essentiële cookie
  • Vervaltermijn: 1 uur tot 12 maanden
  • Doel: deze cookie geeft weer welke cookie-informatie u met ons wilt delen

Niet-functionele cookies:
cookie _ga / _gid / _gat

  • Type: analytische cookie
  • Vervaltermijn: 1 minuut tot 2 jaar
  • Doel: via deze cookies krijgen wij onder meer informatie over het aantal (unieke) bezoekers, de bezoekerssessies, hoe de bezoekers de site gebruiken en via welk kanaal (sociale media, zoekrobots etc.) onze website werd bereikt. Google Analytics geeft vervolgens inzicht in deze data aan de hand van een analyserapport.

Toestemming

Het is enkel toegestaan om zonder uw toestemming cookies op uw apparaat op te slaan die nodig zijn om een bezoek aan de website van Kohezie.be mogelijk te maken, dan wel noodzakelijk zijn voor de dienst verleend door Kohezie.be. Indien deze voorwaarden niet voldaan zijn zullen de desbetreffende cookies enkel geplaatst worden nadat u daar toestemming heeft voor verleend. Deze toestemming wordt verleend bij een eerste bezoek aan de website Kohezie.be door te klikken op ‘alle cookies aanvaarden’.

Uitzetten en verwijderen van cookies

Bij alle gangbare browsers kunt u in de instellingen of opties nagaan of aangeven welke cookies u toestaat. Als u deze instellingen niet kunt vinden, kunt u de helpfunctie van uw browser raadplegen. Via uw browser kunt u de huidige cookies op uw computer bekijken en verwijderen, en ervoor kiezen om ze in de toekomst niet meer te aanvaarden.
Door het uitschakelen van cookies kunnen bepaalde onderdelen van de website niet optimaal werken en kan er van bepaalde functionaliteiten en diensten geen gebruik worden gemaakt.

Contact

Indien u vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot ons cookiebeleid, kan u contact opnemen via e-mail naar info@kohezie.be of per post naar Kohezie B.V., met zetel te 9000 Gent, Coupure 426/620 GA.